Lia Olguţa Vasilescu
Primarul Craiovei
 
Pe Gabi Firea a amenintat-o direct. Intr-o zi, nu isi va mai gasi sotul acasa, daca se tot ocupa de afacerile tenebroase de la Nana.

Pus sa dea explicatii cum si in ce fel, a realizat cat de periculoasa a fost afirmatia lui. Astazi, a facut acelasi lucru cu mine. Doar ca prin intermediari, din care a citat apoi, ca sa nu mai fie obligat sa isi divulge sursa. Am lucrat in presa si stiu cum se fac asemenea lucruri. Gasesti un ziarist dispus sa scrie o informatie, apoi il citezi pe el. Deh, gura lumii nu mai e de ajuns. Acum se lucreaza cu fineturi.

 

Concret! Domnul Basescu m-a atacat azi, dar nu chiar direct. A facut trimitere la blogul "maestrului" Cristoiu vrand sa explice o "legatura" indecenta intre mine si colegul Manda. Pe care l-as fi pus ministru. Daca nu ar fi penibil subiectul si nu as fi stiut ca in an electoral toata clasa politica se umple de zoaie, ca asa e pe la noi, nici nu as fi reactionat, cum nu am reactionat nici la campania de denigrare a mea din timpul campaniei de la europarlamentare cand partiduletul basist a inteles ca nu trebuie sa vina cu proiecte, ci cu o campanie de... demitere a primarului Craiovei. Rezultatul? Partiduletul lui a luat sub 5 la suta, iar PSD primul scor. Nu faptul ca se coboara pe teren mocirlos ma deranjeaza la Ion Cristoiu. Poate acela e nivelul... Al lui si al altora. Ci amenintarea lui, preluata de presedintele statului prin citarea blogului, cu arestarea mea. Nici mai mult, nici mai putin! Si nu pentru ceva ce as fi facut, ci pentru "spagile" pe care ar urma sa le primesc de la oameni de afaceri pentru care se trucheaza licitatii, la Craiova, ca sa se acopere costurile organizarii Consiliului National. In treacat fie spus, la Craiova nu se trucheaza licitatii.

 

Dovada? TOATE licitatiile organizate la Craiova au fost contestate si am castigat in instanta deoarece procedura a fost corecta, iar TOTI participantii la Consiliu si-au platit cheltuielile legate de transport, masa si cazare. Nu stiu cum e la alte partide, dar la noi nimeni nu asteapta pomana de la nimeni...

 

O rog public pe doamna Laura Codruta Kovesi sa imi raspunda la cateva intrebari. Exista vreun dosar deschis de DNA pe numele Lia Olguta Vasilescu? Daca da, de ce nu am fost niciodata chemata pana acum sa dau declaratii si de ce are acces la el un jurnalist, inaintea mea? Sau este unul dintre dosarele deschise fara o infractiune anume, care se fabrica pentru a exista motivatie pentru interceptare, adica sa te astepte sa gresesti, pe tine sau pe altii care, la o adica, toarna ce li se dicteaza? Ca vad ca dl. Cristoiu e atat de informat incat stie si ca o sa iau spagi (deci s-au convins si ei ca pana acum nu am luat!) si ca urmeaza sa fiu prima femeie arestata, iar presedintele Basescu, cel mai informat om din acest stat, il citeaza si imi transmite voalat ce ma asteapta. Ca intr-un adevarat regim despotic, cum si este!

 

Pana acum m-au amenintat mai multi cu puscaria: Un patron de echipa care m-a asigurat ca nu scap ca a vorbit el la DNA, un sef de clan interlop caruia i-am demolat chioscuri si un om de afaceri care nu a castigat o licitatie pe care nici macar nu a organizat-o primaria Craiova. Numai ca nici unul nu era presedinte de tara. Un presedinte las, care se ascunde sub pulpana "maestrului" Cristoiu, pentru ca nu mai are curaj sa ameninte in mod direct.

 

PS. Victor Ponta nu m-a consultat NICIODATA la nominalizarea vreunui ministru. Nici atunci cand l-a propus pe Claudiu Manda. Dar, spre deosebire de "catastrofele" numite de Basescu, din Dolj si nu numai, la conducerea unor ministere, chiar cred ca Manda ar putea ajuta regiunea Olteniei.

 
© Copyright Lia Olguţa Vasilescu 2020