Lia Olguţa Vasilescu
Primarul Craiovei
 
Azi a aflat si ANI, de la instanta, ca trebuie sa dea explicatii pentru banii praduiti
Anul trecut, am facut o conferinta de presa prin care am anuntat sefii ANI ca vor fi chemati in fata Senatului, sa dea explicatii, fiindca existau certitudini ca si-au cam batut joc de banul public. Concret, Curtea de Conturi a gasit o smenuiala, acolo, de vreo 50 de miliarde lei. In plus, i-am anuntat ca le vom pune niste intrebari despre o licitatie pentru un sistem informatic, in valoare de 3 milioane euro, trucata si despre necesitatea achizitionarii unui "scaunel de copii sub 4 ani", pentru unul dintre bolizii institutiei.

Si am mai afirmat ca s-a pus lupul paznic la stana si ca lupul acesta e atat de prost incat nici pe Adi Minune nu l-a putut dovedi ca nu plateste impozit pentru banii incasati la nunti. In loc sa inteleaga ca e o problema serioasa si sa-si pregateasca explicatiile, Horia Georgescu, atunci secretar, azi sef al "padocului de catei al lui Basescu" ( asa cum numesc eu aceasta institutie parazitara care m-a cautat vreo doi ani prin avere si m-a aratat pe la toate televiziunile ca fiind corupta de serviciu, pentru ca in final sa recunoasca faptul ca nu era nimic de gasit pe acolo), m-a dat in judecata pentru "colportare de informatii false".

Auzi la el! "Colportare de informatii false"! Azi, instanta a stabilit ca eu am dreptate, adica ei ar cam trebui sa vina sa justifice de ce cumpara scaune de bebelusi pe banii statului si ce ce le-a gasit gauri Curtea de Conturi! Domnule Horia Georgescu, mare sef la institutia parazit ANI care n-a gasit corupti, dar care plimba bebei pe benzina contribuabilului! Sper ca ai bunul simt si platesti cheltuielile de judecata din buzunarul propriu, nu de la institutie! Ca prostia si domnia se platesc! Iar tu ai "calitatile" astea din plin, de vreme ce ai dat in judecata, pe banii statului, un senator care te-a tras de maneca si te-a invitat sa faci o descriere scurta despre cum fura din avutul lui, tot al statului adica, tocmai  aia pusi sa-l apere! In rest, ramane cum am stabilit: Sunteti doar niste penibili!

 
© Copyright Lia Olguţa Vasilescu 2020